Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına neden olan keyif akışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Binalarda muayyen standartlarda zemin alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı ötekisi hareketlidir. Durağan kanada zir üst sürgü ve dip düzen uygulandığı kabilinden, dikey panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak daha bir küme insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atık meşaleler cihetiyle yangın çıkarken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile majör binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana işiniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Report this wiki page